Mobil-app fra Berg-Hansen

iPhones. Foto fra Apple

Reisebyrået Berg-Hansen lanserte nylig sin nye mobilapplikasjon, hvor det er mulig å bestille, endre og avbestille fly, hotell og leiebil direkte på mobilen, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Berg-Hansens nye app er tilgjengelig både for iPhone og Android, og reisebyrået tror den vil bli spesielt populær blant jobbreisende.

– En dag på jobbreise blir ikke alltid som planlagt. Oppstår noe uforutsett, er det verdifullt å kunne endre flyavgang raskt og enkelt. Vi håper vår nye app vil bidra til å forenkle våre kunders reisehverdag, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Bestilling og flystatus

Per Arne Villadsen, adm. dir., Berg-Hansen Reisebureau AS
Per Arne Villadsen, adm. dir., Berg-Hansen Reisebureau AS

Funksjonaliteten er betydelig utvidet, sammenlignet med appen Berg-Hansens lanserte i 2010. Nå er det altså mulig å bestille, endre og avbestille fly, hotell og leiebil direkte på mobilen, og ifølge Villadsen er dette unikt blant norske reiseapplikasjoner.

– I tillegg til full bestillingsfunksjonalitet, tar den høyde for ulike kunders spesialavtaler og preferanser. Så vidt oss bekjent er dette unikt i det norske reisemarkedet, sier han.

Sanntidsinformasjon om aktive flyavganger, oversikt over alle reisedetaljer og kart med GPS-funksjon og veibeskrivelse, er noen av de øvrige funksjonene som nå er på plass.

Verdifull reiseteknologi

Mobile tjenester spiller en stadig større rolle når vi er på reise. Villadsen tror at tjenester som bidrar til at man sparer tid og hodebry under selve reisen, er spesielt verdifulle.

– Når man ved hjelp av få tastetrykk på mobilen kan endre en flyreise, få veibeskrivelse til hotellet sitt og se oppdatert flightstatus, får teknologien reell verdi den reisende. Vårt mål er å være ledende på teknologiske løsninger, og vi vil arbeide med å tilby enda flere mobile reisetjenester i tiden fremover, sier Villadsen.

Illustrasjonsfoto: Forrige generasjons iPhones (foto fra Apple)