Samarbeid mellom HSMAI og Momentum

meeting01

HSMAI vil i tiden som kommer gi deg som medlem en rekke fordeler hos ulike samarbeidspartnere. I dag har vi gleden av å presentere et nytt kompetansetilbud til våre medlemmer. Vi ha inngått et samarbeid med Moementum, som driver med ferdighetstrening innenfor salg, presentasjon og kommunikasjon. Som HSMAI-medlem oppnår du 25 prosent avslag på gjeldende priser.

HSMAI ønsker å tilby aktiviteter også regionalt, og derfor er vi glade for at vi gjennom dette samarbeidet kan tilby de samme rabatterte tilbudene i Bergen og Stavanger, i tillegg til Oslo og flere byer i Sverige.

Treningsdatoer finner på disse sidene:

Dersom du er interessert i mer informasjon, ta kontakt med oss på postbox@hsmai.no, og vi setter deg i forbindelse med rette vedkommende hos Momentum.