Ingunn Weekly: Serviceløftet reaktualisert

Serviceløftet

Norges reiseliv har aldri hatt større behov for å differensiere seg fra konkurrentene i våre naboland. Dette er noe vi i HSMAI ser på som en viktig problemstilling. I medlemsundersøkelsen som nylig ble gjennomført, ser vi at dette er viktig for våre medlemmer, og at det var et ønske om å relansere Serviceløftet. Serviceløftet retter seg mot alle bransjer. Det deles ut priser i en rekke kategorier, og til én hovedvinner. Prisene har til hensikt å inspirere til å løfte det norske servicenivået, samt å få bedriftene til å avgi et serviceløfte.

Etter ett års pause, ser vi at det er behov for å hente frem dette konseptet igjen. Dette for på nytt å gjøre service til et satsingsområde for mange i vår og andre bransjer. I et land der selv nærings- og handelsminister Trond Giske har uttalt at vi aldri kan bli billigst, men at vi kan bli best, og at vi vil vise at vi ønsker å overholde dette.

Serviceløftet bidrar til nettopp dette!

Det er derfor jeg vil be dere, kjære venner og medlemmer: Bidra til økt innsats for service i næringen, ved å bli med oss i HSMAI når vi ønsker velkommen til Serviceløftet 2012!

Nominasjon Årets Unge ledere

Fokuset på rekruttering i vår bransje har alltid vært et viktig satsingsområde, men får næringen virkelig frem de unge som presterer over forventning, på en slik måte at vi greier å beholde dem ,slik at de ikke forsvinner til andre næringer?

Joda, her kan vi alle bli flinkere.

Også her ønsker HSMAI å stå på for vår bransje. Det er derfor vi, i samarbeid med HRR og andre sentrale bransjeaktører, har gleden av å tilby to priser som løfter frem de unge talentene i vår bransje, samtidig som vi belyser viktigheten av videreutdanning og faglig påfyll.

Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen etter egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

Nominasjonene av kandidater må sendes oss innen 15. desember. Forslag sendes på e-post til postbox@hsmai.no, eller sendes i posten til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. E-post eller konvolutten merkes “Årets Unge”.

Ingunn Hofseth. ThumbnailDetaljene finner du her, mens nominasjonsprosessen er beskrevet på denne siden.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway