Nettverksbygging og Linkedin tema på BTC 30. mai

Edgar Valdmanis, markedsdirektør i Den Norske Dataforening – og LinkedIn-ekspert. Fotograf: Trond Heggelund

Mellom klokken 17.00 og 19.30 den 30. mai, inviterer HSMAI, i samarbeid med Fursetgruppen, til neste BTC, på Grilleriet i Oslo, med tema Nettverksbygging og LinkedIn, og Edgar Valdmanis som foredragsholder.

Det blir servering av vin og noe godt å bite i.

Valdmanis, som er en etterspurt foredragsholder på dette viktige feltet, er en av Norges ledende nettverksbyggere, og har vært markedsdirektør i Den Norske Dataforening (DND) siden høsten 2004. Dataforeningen er landets største IT-faglige nettverk, med cirka 8500 medlemmer på landsbasis. Foreningen gjennomfører årlig mer enn 150 «møteplasser», og Edgar er like opptatt av nettverkene som skapes og utvikles på disse møteplassene, som det faglig sterke innholdet.

Nederlands: Linked In icon

Han har jobbet med salg og markedsføring siden 1985, med en rekke imponerende resultater på merittlisten. Resultater han i stor grad begrunner med sin evne til å skape gode nettverk, prestere godt, og gjennomføre gode forhandlinger, for å sikre lønnsomheten.

Denne kvelden får du med deg en hel rekke konkrete tips til hvordan du blir bedre på å bygge sterke nettverk, og hvordan du utnytter LinkedIn bedre.

Som medlem av HSMAI kan du delta gratis.

Meld deg på i dag: postbox@hsmai.no

Grilleriet i Operapassasjen i Oslo
Grilleriet i Operapassasjen i Oslo. Foto fra Fursetgruppen

[sws_gmap3 map_type=»HYBRID» map_title=»Grilleriet i Operapassasjen» canvas_width=»750″ canvas_height=»400″ zoom=»17″ name=»Grilleriet» address=»Storgata 21-23, Oslo, Norway» glat=»59.91432″ glon=»10.75049″ info_windows=»» disableDefaultUI=»false» traffic=»false»][gmarker marker_latitude=»» marker_longitud=»» marker_label=»»] [/gmarker] [/sws_gmap3]

 

Hva er Business Travel Club?

BTCAnnenhver måned inviteres HSMAIs medlemmer og innkjøpere av reiselivstjenester til en sosial og uhøytidelig tilstelning, der de kan knytte nye kontakter og holde seg oppdatert. Det er gratis å delta, så lenge du er medlem av HSMAI eller er innkjøper av reiselivstjenester.

Toppfoto: Edgar Valdmanis, markedsdirektør i Den Norske Dataforening – og LinkedIn-ekspert. Fotograf: Trond Heggelund