Ingunn Weekly: HSMAI-møter i Las Vegas

Mike Leven (t.v.) under overrekkelsen av pengegaven til HSMAI i Amerika.

I disse dager er vi i Las Vegas. For en annerledes og spennede by! Jeg er her for første gang, og kan klart si at Las Vegas med rette også kan beskrive seg selv som New York: Byen som aldri sover.

Casinoene, som er en del av de fremste hotellene, med 24 timers åpningstider, er en fascinerende studie på mange måter. Men, ja vil liker oss veldig godt, og kommer gjerne tilbake. Også mye takket være Mike Leven, som er vårt vertskap.

Han er toppsjef for Las Vegas Sand, som står bak de fasjonable hotellene The Venetian/Palazzo Hotel & Resort, som er et av verdens mest fascinerende hotellkomplekser, og Mike er en sann HSMAI-supporter. Han skal snart pensjonere seg, og i den forbindelse har han og hans kone Andrea, etablert Mike and Andrea Leven Family Foundation, for å støtte ulike prosjekter. Blant annet har han bidratt med 1,5 milloner dollar til HSMAI i Amerika. Wow, det er stas det!

Mike Leven var styreleder i HSMAI i 1976, og har fulgt HSMAI gjennom hele sin imponerende karriere.

Han ønsker å takke HSMAI ved å gi denne gaven tilbake. HSMAIs årlige lederkonferanse er nå oppkalt etter ham, og han vil at HSMAI skal bidra med flere HSMAI-aktiviteter i Las Vegas, for å styrke bransjen her. Spennende invitasjon for HSMAI, og i den forbindelse ble også det globale styremøtet lagt til Vegas denne uken.

Jeg er imponert over folk som fortsatt, etter så mange år, engasjerer seg for å bidra til bransjen, utover egen bedrift, og som nå ønsker å være der for yngre krefter i HSMAI. Dette gjør han ved å vise hva HSMAI har gjort for ham gjennom årene. Inspirerende, og her har mange av oss mye å lære.

Think Different er slagordet for konferansen, og det identifiserer vi oss gjerne med.

Ha en fin og gjerne annerledes helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Mike Leven (t.v.) under overrekkelsen av pengegaven til HSMAI i Amerika.