Ingunn Weekly: HSMAI Europe utvider sitt styre og ulike rådgivende organ

stoler

En nominasjonskomité er nedsatt for å sette sammen et styre, og den komiteen består av
Martin Jørgensen, NetTrans, Hans Poortvliet, HSMAI Nederland, og Michael Nowlis, Frankrike.

Et utvidet styre, som skal bestå av maks ti personer, vil bli valgt på et møte i Oslo 22. mai. Vi er derfor på jakt på kandidater. Samtlige kandidater må fylle ut dette skjemaet (klikk på lenken for å laste ned pdf).

Er du en aktuell kandidat til det norske eller europeiske styret, fyll ut skjemaet og send det til oss.

Jeg er også veldig glad for at vi i dag kan offentliggjøre den nye lederen for HSMAI Europe Revenue Management Advisory Board. Det er Christian Boerger, Regional Director of Revenue Management Europe, Middle East & Africa hos Mandarin Oriental Hotel Group.

Christian er fra Tyskland, men er bosatt i London, hvor han arbeider. Jeg gleder meg til å utvikle den årlige Revenue Management-konferansen vår i London, og mye annet spennende, sammen med Christian.

Her er en liten video vi laget med ham for vel ett år siden:

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway