Baker Hansen sjekker inn på Hotel Cæsar

imvm7wqc1rz1inkvd4zo

Det populære Oslo-hotellet, Hotel Cæsar pusser opp og det nåværende treningssenteret blir til høsten byttet ut med en splitter ny og fresh Baker Hansen butikk.

Siden 1998 har Hotel Cæsar gått på norske tv-skjermer og fra høsten blir også Baker Hansen en del av det store, populære hotellet. Det har blitt bygget en splitter ny bakerikafè der treningssenteret lå, som vil by på dagsferske bakevarer, brød, kaffe og himmelske kaker. Med dette skriver Baker Hansen seg ikke bare inn i Hotel Cæsar sin historie, men også som en av de største produktplasseringene i en norsk TV-serie hittil.

Kjedesjef hos Baker Hansen, Henrik Lo, synes det er stas å få muligheten til å ta del i livet på Hotel Cæsar og Anker- Hansen familien. – Det har vært et bra og tett samarbeid og vi gleder oss til å se resultatet, forteller han. Morten Hals, eier av Baker Hansen gleder seg også og håper å få fram den gode stemningen Baker Hansen har i sine kafeer.

Serien er produsert av Metronome Spartacus og har siden oppstart hatt et seertall som har ligget forholdsvis stabilt på mellom 250 000 og 350 000 seere i gjennomsnitt hver dag. Hotel Cæsar er en av TV 2s sterkeste merkevarer ifølge Espen Barås Bye, konsept og sponsorsjef i TV 2.

Foto fra Baker Hansen