Thon Hotel Vika Atrium bidrar til nettverksbygging mellom bedriftene på Aker Brygge og i Vika

Onsdag morgen var flere bedrifter samlet på Thon Hotel Vika Atrium, til første frokostmøte i B2Breakfastclub. Dette skal være et samarbeid mellom næringslivsaktører i Vika og på Aker Brygge, hvor aktørene selv setter dagsordenen, deler kompetanse og fag, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

B2Breakfastclub skal være en arena for nettverskbygging og verdiskapning, for alle som jobber i dette området.

Det er mange interessante bedrifter, flinke toppledere og gode foredragsholdere i dette området. Temaene i frokostmøtene skal være høyaktuelle. I det første frokostmøtet fikk deltagerne høre om de økonomiske fremtidsutsiktene med lavere oljepriser, ved Frank Jullum, sjefsøkonom i Danske Bank. Mental trener Thomas Myklebust i Bertrand AS holdt et interessant foredrag om søvn, hvorfor søvn er så viktig for oss, og hvordan den påvirkes.

Ole Fiske Eidslott, General Manager, Thon Hotel Vika Atrium (foto fra Thon Hotels).
Ole Fiske Eidslott, General Manager, Thon Hotel Vika Atrium (foto fra Thon Hotels).

– Dette syns vi i Bertrand er et flott initiativ. Det fins mange muligheter her i Vika og Aker Brygge, til å samarbeide og gjøre mer business lokalt. Gjennom B2Breakfastclub kan vi bli mer kjent med hverandre og det vi driver med, mener Myklebust.

De fremmøtte ble engasjert, og flere ville være med og bidra til innhold og tema for neste frokostmøte. Thon Hotel Vika Atrium tar på seg vertsrollen, ved å koordinere og invitere.

– Det er veldig hyggelig å kunne invitere våre naboer til hotellfrokost og spennende foredrag. Nå som vi har pusset opp hotellet og konferansesenteret, er dette en fin måte å vise oss frem på, sier en initiativrik hotelldirektør Ole Fiske Eidslott.

Neste frokostmøte i B2Breakfast blir på vårparten.

Bli med i og følg B2Breakfastclub her:

www.facebook.com/B2Breakfastclub

Foto: Thon Hotel Vika Atrium. Arkivfoto fra Thon Hotels