Scandic tar over Radisson Blu-hotell

Scandic Hotels fortsetter å vokse i Norden. I 2018 blir Radisson Blu Falconer, sentralt i København, til Scandic Falconer, med 140 nye rom og et konferansesenter for 3000 personer, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

Nordens største hotellkjede har signert en leieavtale med ATP om å ta over driften av et av Københavns mest populære hoteller og konferansesentre, sentralt i Frederiksberg. Fra 1. oktober 2018 endrer Radisson Blu Falconer navn til Scandic Falconer.

– København er blant verdens mest populære konferansedestinasjoner. Med vårt nye Scandic Falconer, styrker vi tilbudet i det danske hotell- og konferansemarkedet ytterligere, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

Flere rom

Fra begynnelsen av 2017 vil hotellet være stengt og bli totalt renovert. Scandic øker kapasiteten med rundt 140 rom, da blir det 300 rom totalt. Konferansesenteret kan ta opptil 3000 personer.

– Dette er en god nyhet for alle norske Scandic-gjester som er glade i København. Dette blir et av Nordens største møtehoteller når det står ferdig. Snart kan vi tilby store møte- og eventrom til norske hotellgjester i København, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør for Scandic i Norge.

Foto: Radisson Blu Falconer i København. Foto fra Radisson Blu Hotels.