Her får du best frokost i Troms

Scandic Ishavshotel i Tromsø er kåret til Troms beste hotellfrokost i det uoffisielle Norgesmesterskapet i frokost, heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Tolv av fylkesvinnerne i kåringen av Norges beste hotellfrokost i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast er nå klare. Dette er den mest omfattende vurderingen av norske hotellfrokoster. Mer enn 400 hoteller landet over blir testet.

I år gikk Scandic Ishavshotel av med seieren i Troms. Det er syvende året på rad hotellet er fylkesvinner i Twinings Best Breakfast. Hotelldirektør Poul-Henrik Remmer ved Scandic Ishavshotel er storfornøyd.

– Dette er en seier til våre dyktige og erfarne medarbeidere og kokker med stor lidenskap for mat. Vi er et tilnærmet fast team av gode medarbeidere som jobber kontinuerlig for å holde en jevnt høy kvalitet på alt vi leverer, sier Remmer.

Satser på frokost

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er stolt over at Scandic Ishavshotell har vunnet i Troms.

– Frokosten er et viktig satsningsområde for oss. Jeg vet at det legges ned en enorm innsats blant alle medarbeidere for å dra disse seierne i land, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt, sier han.

Scandic Ishavshotell har lenge fokusert på å holde en høy standard på frokosten. I år har hotellet økt kapasiteten på frukt- og frokostblandingsområde, fått egen egg- og grøtstasjon, samt ferskpresset juice- og fruktshotstasjon.

– Scandic skal være best på frokost. Det betyr at vi alltid må prøve ut nye ting for å ligge et hestehode foran. Kåringen viser at satsningen bærer frukter, og at frokosten blir godt mottatt, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke ved Scandic Hotels Norge.

Kvalitetsstempel

Twinings Best breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen går ut på at 400 hoteller over hele lander vurderes av en uavhengig jury i tillegg til Haugen-Gruppens konsulenter som består av kokker og sommelierer. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut i fra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Twinings Best Breakfast arrangeres for tolvte året på rad. Vanligvis blir fylkesvinnerne og Norgesvinneren annonsert samtidig, men i år annonseres vinnerne fortløpende. Den nasjonale vinneren er klar i løpet av høsten.

Foto: Juice- og fruktshotstasjonen på Scandic ishavshotel. Foto fra Scandic.