Norges første hotellkjede med Vipps-betaling

Fra onsdag som var, kan gjester som besøker Comfort Hotel Grand Central i Oslo forenkle sitt hotellopphold, ved å betale for hotelltjenester og handle varer i lobbybaren gjennom betalingsappen Vipps. Comfort Hotel blir Norges første hotellkjede som tilbyr denne løsningen, skriver kjeden i en pressemelding.

– Vi ønsker å skape hotellopplevelser som gjør hverdagen enklere for våre gjester. Det er viktig for Comfort Hotel å kunne tilby tjenester og løsninger på digitale plattformer som gjestene allerede bruker. Derfor er det en stor glede å være den første hotellkjeden som tilbyr Vipps-betaling, og jeg er sikker på at våre gjester vil ha stor glede av dette, sier markedsdirektør i Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

Vipps har på kort tid etablert seg som en populær betalingsapp i Norge, og 1,8 millioner nordmenn har lastet ned applikasjonen.

– Det er inspirerende å få jobbe sammen med en aktør som tenker så innovativt og offensivt innenfor betalingsløsninger. Vi er veldig glade over å få til dette samarbeidet med Comfort Hotel, og vi er sikre på at alle våre brukere som besøker hotellene vil benytte seg av tilbudet, sier Vipps-sjef i DNB Rune Garborg.

Comfort Hotel åpnet i mars måned Comfort Hotel Karl Johan, Nordens første hotell med eget musikkstudio, og Comfort Hotel Xpress Youngstorget ble Norges første hotellkjede med gratis leveranse på mat bestilt gjennom foodora-appen.

– Comfort Hotel har som ambisjon å være først på ballen når det kommer til å bruke ny teknologi som matcher våre gjesters digitale vaner. Det er derfor vi er først ute med å tilby Vipps-betaling, og vi kommer ikke til å være redd for å teste ut nye løsninger i framtiden heller, avslutter kjededirektør Anna Spjuth.

Foto: En gjest betaler med Vipps i resepsjonen på Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Foto fra Comfort Hotel.