Michaela kapret drømmejobben under Arctic Race of Norway

Michaela Blomqvist (28) er til daglig resepsjonssjef på Scandic Holberg i Oslo. Denne uken er hun hotelldirektør for Scandic To Go i Bodø i forbindelse med sykkelrittet Arctic Race of Norway, heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

– Jeg har jobbet ved en rekke Scandic-hoteller i både Oslo og i Finnmark, men dette er første gangen som hotelldirektør, sier Blomqvist.

Tidligere i sommer lyste Scandic ut den ledige direktørjobben i sosiale medier, og det var altså Michaela som imponerte mest blant søkerne, og som fikk direktørstillingen.

Serverte pølser med Glimt

Michaelas jobb som hotelldirektør vil i første rekke være å sørge for inn- og utsjekking av gjester gjennom den kommende uken, og vise frem rommet for publikum under Arctic Race. Bodø/Glimt-profilene Trond Olsen og Jonas Ueland Kolstad var de første gjestene som sjekket inn onsdag ettermiddag, og sørget for god stemning, da de grillet og serverte mer enn 120 pølser til nysgjerrige gjester som besøkte Scandic To Go og verdens minste mobile hotell.

– Å være til stede under folkefesten Arctic Race er veldig gøy. Rett og slett drømmejobben, og et bevis på at det er mange og varierte utfordringer i Scandic-systemet, sier Blomqvist.

Unikt utstillingsvindu for Norge

De neste årene vil Scandic være med som samarbeidspartner og official fan av sykkelrittet Arctic Race of Norway, som i år arrangeres for fjerde gang, og så langt har vært innom alle våre tre nordligste fylker.

Tine Birkeland, markedsdirektør i Scandic, mener samarbeidet med Arctic Race gir en unik mulighet til å promotere Norge som turistdestinasjon over hele verden.

– Arctic Race opererer med samme markedsplattform som Tour de France, og det betyr et helt unikt utstillingsvindu for Norge som turistdestinasjon. Mennesker fra 180 land vil kunne se nydelige naturbilder fra Norge gjennom de fire dagene rittet sendes på TV, sier Birkeland.

Scandic er den største hotelloperatøren i nord, med 21 hoteller i våre tre nordligste fylker.

– Vi tar idretten på alvor, og Arctic Race er en perfekt mulighet til å vise dette, både som hotellkjede, for idretten, og som en betydelig hotellaktør i Nord-Norge, sier Birkeland.

Foto: Direktør for de to øvrige Scandic-hotellene i Bodø, Henry Hansen. Michaela Blomqvist, Direktør for Scandic To Go. Foto fra Scandic Hotels.