Ny salgsdirektør til Air France KLM Norge

Sandra Hovland er ansatt som salgsdirektør i Air France KLM i Norge. Stillingen inngår i toppledelsen for Nord-Europa, skriver selskapet i en pressemelding.

Hovland tar med seg verdifull erfaring fra ledende posisjoner i norske og internasjonale selskaper, og kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i KPMG Norge. Hun har tidligere jobbet som salgsdirektør i Nordea, og har bred erfaring fra reiseliv og turisme, fra sin tid som direktør for American Express og Innovasjon Norge.

– Sandra tar med seg utrolig god ledererfaring til vårt norske team, og det er en glede å ønske henne velkommen. Norge er et av selskapets viktigste markeder. Med henne på laget, vil vi fortsette vårt sterke fokus på nettverk til og fra Norge, bærekraftig luftfart, og innovasjon, for å tilby norske reisende markedets beste tilbud, sier Paul Terstegge, General Manager for Nord-Europa.

– Selskapet er en ledende og spennende aktør i flyindustrien. Det har opparbeidet seg en solid posisjon i Norge, som det største utenlandske flyselskapet på langdistanseruter, med daglige avganger fra syv flyplasser. Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen som ny salgsdirektør, og forsterke og utvikle relasjonene med våre samarbeidspartnere, sier Sandra Hovland selv.

Hun erstatter tidligere landssjef Yoram Franzen, som overtar stillingen som kommersiell direktør for selskapet på det russiske markedet.

Air France KLM tilbyr 479 flyvninger i uken fra Norge, og har 860.000 norske passasjerer i året. Nær 300.000 nordmenn er Flying Blue-medlemmer.

Foto: Sandra Hovland, salgsdirektør i Air France KLM i Norge. Foto fra Air France KLM Norge.