Valdres Mathus vant “Årets veimat” i 2016

Valdres Mathus vant NAF-magasinet Motors kåring av “Årets veimat” i 2016, heter det i en pressemelding fra NAF.

– Vi har jobbet hardt for dette, sier Espen Blåfjelldal, som, sammen med Helen Austad, driver Valdres Mathus.

– Dette er uvirkelig og fantastisk gøy.

Mathuset i Bagn var blant finalistene også i fjor, og i år nådde de altså helt til topps. På Valdres Mathus serveres raus og ujålete mat til en god pris, uten at det fires, hverken på råvarene, utførelsen eller servicen.

– Du skal blir godt tatt imot hos oss, og du skal få en god opplevelse, fortsetter Blåfjelldal.

Nærmere 100 steder var nominert av lesere og NAFs lokalavdelinger i årets konkurranse om å bli årets spisested langs norske veier. NAF-magasinet Motor har i løpet av sommeren testet 70 av disse stedene. I tillegg til vinneren, har bladet plukket ut 13 finalister. Med fjorårets vinner, Trattoria Capri i Finnmark, og fjorårets finalister har bladet samlet en liste på 25 gode spisesteder, på denne siden.

Foto: Espen Blåfjelldal og Helen Austad på Valdres Mathus i Bagn i Oppland, er vinnerne av Motors kåring av Årets veimat 2016. Foto fra Motor.