DFDS kåret til Europas beste fergeselskap – igjen

For sjette året på rad er DFDS Seaways blitt kåret til Europas beste fergeselskap, av World Travel Awards, skriver rederiet i en pressemelding. I Norge er DFDS best kjent for å seile Oslo-København.

Prisutdelingen foregikk på Sardinia i Italia, hvor rederiet fikk hard konkurranse fra fire andre internasjonale finalister, deriblant Color Line og P&O Ferries.

– DFDS feirer 150 år i år, og det er flott å markere denne milepælen, ved nok en gang å vinne anerkjennelse fra våre gjester og samarbeidspartnere. Prisen minner oss på at den jobben våre fantastiske ansatte gjør hver eneste dag, for å yte best mulig service til alle våre kunder, uansett om de jobber til vanns eller til lands, verdsettes. Denne prisen er helt og holdent deres, sier Roar Funderud, administrerende direktør i DFDS Seaways Norge.

I Norge er DFDS best kjent for å seile ruten Oslo-København, men DFDS Seaways driver også et omfattende rutenett i Nord-Europa, og en rekke passasjerferger over Østersjøen.

World Travel Awards ble etablert i 1993, og anerkjenner, belønner og feirer de beste aktørene, på tvers av alle sektorer i den internasjonale reise- og turistindustrien.

Foto: MS «Crown of Scandinavia». Foto fra DFDS.