Ingunn Weekly: Bli med oss i høst!

Jeg er nå i Florida og er sammen med den amerikanske ledelsen og deltar på mange ulike møter og eventer her. Jeg er så imponert over arbeidet som legges ned i disse arrangementene. Bob Gilbert, Fran Brasseux og hele teamet har gjort en fabelaktig jobb!

Det har vært en veldig godt å møte min kjære mentor og venn, Mike Leven, som alltid inspirerer, og snakker direkte til hjertet.

Som del av det tette forholdet mellom HSMAI Region Europe og HSMAI Americas, utveksles ideer og konsepter.

I HSMAI Region Europe er vi også travelt opptatt med aktiviteter i en rekke land. HSMAI er virkelig blitt pan-europeisk!

20. september samles vi til det årlige eventet i Dublin for andre gang, med en norsk hoved foredragsholder, nemlig Olav Lie-Nilsen, hoteleier og Entrepenør fra Thorbjørnrud Hotel Norway (les mer her). Dernest samles vi til vår andre Leadership Day – denne gangen i Frankrike, etterfulgt av en serie mindre arrangementer, sammen med utvalgte mentorer og «mentees».

Rett etter dette går turen til Mallorca, og den digitale markedsførings-konferansen 4. oktober, hvor vi håper å se mange av dere! Vi har oppdatert programmet, som du finner du her, denne uken, og er glad over å kunne presentere en rekke lokale og internasjonale foredragsholdere.

Kort etter Mallorca er det klart for HSMAI Eventprisene i Oslo 10. oktober. I november arrangerer vi  vår aller første europeiske distribusjons- og markedsføringskonferanse, som finner sted i Stockholm den 10. november.

Vi gleder oss til å møte deg og teamet ditt under flere av høstens arrangementer!

Ha en god helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Toppfoto: Bassengområdet ved Melia Palas Atenea i Palma.