Ingunn Weekly: Mike Leven

I går var noen av oss så heldig å tilbringe mer eller mindre hele dagen med Mike Leven. Få, om noen, fascinerer meg mer enn ham. Han er et av de mest kjente hotellikonene i USA, men det er hans varme, klokskap, ydmykhet og engasjement rundt ledelse og kundeservice, som er helt unik, og hvordan han hele tiden jobber for å gjøre også andre rundt seg gode, som virkelig kjennetegner ham.

Mike har jobbet internasjonalt hele livet, og er oppdatert på det meste, også politisk. Jeg har hatt gleden av å ha ham som min mentor nå i tre år, og det fortsetter vi med. Men nå tar vi det et skritt videre, slik at han vil coache våre kommende mentorer i HSMAI Region Europe Mentor programme.

«Alle» vil gjerne ha en bit av Mike Leven. Han gir gjerne også av sin formue, til ulike formål. HSMAI i USA mottok 1, 5 mill dollar, og har oppkalt sin Leadership Day etter han.

Universitetet i Florida mottok nå fem millioner dollar. Mike Hampton, rektor ved Chaplin School of Hospitality & Tourism Management ved Florida International University, var også med oss deler av dagen i går, og i dag skal vi besøke universitet.

Vi gleder oss. Er du interessert i å bli en mentor eller om du gjerne vil ha en, kontakt oss gjerne.

Se for øvrig denne presentasjonen om The Service Pledge, som er en annen storsatsing i HSMAI Region Europe-regi (klikk på ikonet):

PDF-mappe

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Toppfoto: Young Ngyuen, Grunnlegger og CEO, d2o, Brigitte Gruber, grunnlegger og Managing Director, Reburg & Partners; Per Griwel, VP Commercial, Thon Hotels; Mike Leven, Frivillig CEO, Georgia Aquarium; Ingunn Hofseth, President og CEO, HSMAI Region Europe; Mike Hampton, Dean, Florida International University; Jarle Moen, Thief Executive Officer, THE THIEF; Roksela Miha, PA og Project Manager, HSMAI Region Europe, i Florida, 17. januar 2017.