Ukens navn: Nadia Benouddane

Nadia Benouddane
F&B Manager
Clarion Hotel Air og Clarion Hotel Stavanger

Nadia Benouddane har arbeidet ved flere Nordic Choice-hoteller siden 2008, og har lang erfaring fra flere nasjonale og internasjonale hoteller og kjøkken. I januar kåret HSMAI henne til Årets Unge Leder i Reisebransjen.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Å lede mine ansatte på best mulig måte, slik at vi klarer å levere fantastiske kundeopplevelser. Mer konkret å se til at vi har rett bemanning, kontroll på kostnader, å planlegge driften på en god måte, og maksimere inntektene i mine avdelinger.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Jeg Elsker Jobben min! Den er krevende og variert, men det viktigste er muligheten for stadig utvikling, at det alltid er nye utfordringer og endringer. Og mine fantastiske kolleger, selvfølgelig, og alle de fornøyde gjestene.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Ingen spesielle. Jeg fokuserer på å gjøre oss best, og på å bruke hverandre på best mulig måte.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: I Nordic Choice feirer vi alle små og store seire, men det er ofte på impuls, og ikke så planlagt. Vi kårer månedens ansatt hver måned, gjerne med en kake og diplom. Det er like vanskelig å kåre en vinner hver måned.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Siden hotellet åpnet i november 2015.

Q: Hva synes du er det beste ved HSMAI?

A: Det er fint å holde seg oppdatert på hva som skjer, og at det jobbes med bransjerelaterte ting.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Det er vel det å koble helt av fra alt, lage god mat og nyte den sammen med folk jeg er glad i. Det er en perfekt helg for meg.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Jeg ville nok lagt vekt på de eldre og deres velferd, og helsevesen generelt. Jeg ville absolutt tatt tak i maten, både på sykehus og i alders- og sykehjem, blant annet.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Raus, blid, hardt arbeidende, morsom og hjelpsom …

Q: Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

A: New Zealand og Australia. Jeg kan ikke sette noen dato nå, men dit vil jeg, så snart sjansen byr seg.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Jeg har mange hobbyer, og skulle gjerne ønske jeg hadde mye mer tid til å dyrke disse. Jeg liker godt å synge, spille badminton, reise og oppdage nye, spennende steder. Ellers liker jeg å gå turer i skog og fjell.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Jeg ville tatt med meg min telefon. Der har jeg bilder av alle jeg er glad i, og musikken min.

Foto: Nadia Benouddane, F&B Manager på Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger, ble kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen under HSMAI-prisene i Oslo onsdag 25. januar 2017. Foto fra Clarion Hotels.