Norwegian lanserer to nye USA-ruter

Norwegians internasjonale vekst fortsetter, med lansering av to nye ruter fra London til Seattle og Denver, forteller flyselskapet i en pressemelding.

– Vi er glade for å gi reisende på begge sider av Atlanteren enda flere direkteruter mellom kontinentene, med våre nye ruter mellom London og Denver og London og Seattle. Det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa, og vi ser frem til å ønske enda flere velkommen om bord i våre nye Dreamlinere, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

I løpet av fire år med interkontinentale flyvninger, har fyllingsgraden i snitt ligget på godt over 90 prosent, noe som beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.

Lett å fly fra Norge

De nye rutene korresponderer godt med Norwegians avganger mellom Oslo og London, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av de nye rutetilbudene.

Norwegian-passasjerer kan i dag fly direkte fra Oslo til New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando, San Francisco, Boston og Las Vegas i USA. Det store rutenettet i USA, kombinert med Norwegians énveis-billetter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. I tillegg tilbyr Norwegian direkterute mellom Oslo og Bangkok.

London Gatwick – Seattle Tacoma International Airport: Norwegian vil fly fire ganger i uka (mandager, onsdager, fredager og søndager) mellom London og Seattle, med oppstart 17. september.

London Gatwick – Denver International Airport: Norwegian vil fly to ganger i uka (tirsdager og lørdager) mellom London og Denver, med oppstart 16. september.

Foto: En av Norwegians Boeing 787 Dreamliners i hangar. Fotograf: Jørgen Syversen.