Bodøs Mon Ami Årets medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Mon Ami Restauranter i Bodø er kåret er kåret til Årets medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Prisen ble delt ut under NHO Reiselivs årskonferanse, Made in Norway – på jobb for et grønt reiseliv, på Lillehammer tirsdag, skriver NHO Reiseliv i en pressemelding.

Mon Ami Restauranter var nominert sammen med Graffi Grill og Bar i Trondheim, Marna Cafe i Mandal og Flåmsbrygga i Flåm i Sogn og Fjordane.

Mon Ami Restauranter driver to franskinspirerte restauranter i Bodø, en i Glasshuset og en på City Nord. Restaurantselskapet er én av om lag 2700 norske bedrifter som er medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Via innkjøpskjeden får bedriftene tilgang til mer enn 13.000 rabatterte varer og merker, fra over 130 leverandører. Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene.

I juryens begrunnelse heter det at:

Mon Ami Restauranter er gode ambassadører for NHO Reiseliv. Bedriften bruker 15 av leverandørene til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, som gir en lojalitetsgrad på over 90 prosent».

Mon Ami Restauranter har vært medlem i NHO Reiseliv siden oktober 2014.

Fakta om NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter.

De 2700 medlemsbedriftene i kjeden har tilgang til mer enn 13.000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører.

Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene.

Foto: Nasjonal salgsleder Javvad Latif i NHO Reiseliv, Arne Iversen (Mon Ami Restauranter), Tom Iversen (Mon Ami Restauranter), Elizabeth Nyheim (Mon Ami Restauranter), distriktssjef Gøran Kimsaas i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard og Øyvind Frich, leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv. Foto fra NHO Reiseliv.