TUI lar barna utvikle selskapets nye Bamseklubb-app

– Bamse har vært en del av norske barns ferie i over 30 år, og nærmere 50.000 nordiske barn deltar i Bamseklubben hvert år. Nå utvikler vi en egen app, der alt handler om barnas beste venn, og de kan leke med Bamse både før, under og etter ferien. I og med at dette er en app for de minste, syns vi det er helt på sin plass at de er med på utviklingen, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI, i en pressemelding.

Første utgave av appen ble lansert for iOS i slutten av mai, og for Android i løpet av sommeren. Den første utgaven inkluderer innhold utviklet av TUI, i samarbeid med 13 barn i alderen tre til fem år. TUI Norge har også valgt ut to testfamilier, som skal utforske appen på ferie nå i juni. Appen vil så utvikles og tilpasses, basert på deres innspill, samt tilpasses Android-lansering i sommer.

– Vi har allerede fått verdifulle innspill fra miniekspertene våre, og interessen for å delta på testingen har vært enorm. Nå er det altså ferietesting som står for tur, slik at vi kan tilpasse appen til neste lansering, forteller Aspengren.

Brukerne bestemmer innholdet

Det finnes utallige apper for de aller minste, og TUI er opptatt av at innholdet skal tilpasses både foreldrene og barnas ønsker. Appen er derfor kontinuerlig åpen for utvikling, og brukere oppfordres til å gi sin tilbakemelding, og forslag til innhold via selskapets nettside, www.tui.no/app/. Forslagene vil så bli vurdert, og innholdet vil tilpasses, gjennom regelmessige oppdateringer av appen. Appen gjøres tilgjengelig for alle, ikke bare TUIs egne kunder.

Innhold:

  1. Bamseklubb-appen er en forlengelse av TUIs egen Bamseklubb, og er tilgjengelig for alle
  2. Bli med Bamse på flyet, og se hva som skjer på en flyplass
  3. Lær deg å danse Bamsedansen og synge Bamsesangen
  4. Se Bamses filmer fra TUI Family Life
  5. Ta selfies med ferietema
  6. Bygg ditt eget sandslott
  7. Mat Bamse – hva er godt og hva er blæhhh … ?
  8. Hjelp Bamse å finne tingene han har mistet

Konsept og utvikling er gjort i samarbeid med BHH Stockholm. Alle illustrasjoner er spesialtegnet av Egmonts egne Bamse-tegnere.

Illustrasjon: Bamse i TUIs nye Bamse-app. Tegning fra TUI.