Thon Hotel Arendal har Aust-Agders beste hotellfrokost

Nyoppussede Thon Hotel Arendal har blitt kåret til fylkesvinner i bransjekåringen Norges beste frokost, eter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Hotellet ble fylkesvinner i den prestisjefylte Norges beste frokost-konkurransen til Twinings.

– Det er med stor glede at vi fikk nyheten at vi ble fylkesvinner. Det var veldig moro. Medarbeiderne mine har mottatt nyheten med stor begeistring. Vi har alle jobbet hardt mot målet om å ha den beste frokosten i byen, og nå ble vi altså fylkesvinner. Vi satser veldig på økologisk og hjemmelaget mat. Vår ferskpressede juice er veldig populær, og gjestene våre liker at frokostkokken lager mat til dem i åpent kjøkken om morgenen, og at vi serverer kaffe ved bordet, sier hotelldirektør Stig André Nilsen.

Thon Hotel Arendal er nylig blitt pusset opp, med splitter nye hotellrom, møterom, treningsrom og lobbybar.

– Gjester kan nå nyte Aust-Agders beste frokost i vår nye frokostsal i toppetasjen, hvor vi også har en 100 kvadratmeter stor takterrasse, med sol fra morgen til kveld, og nydelig utsikt over sjøen, med Tromøy og Hisøy i bakgrunnen. Toppetasjen kan også brukes til spesielle arrangementer, som bryllup eller til selskap, og store skyvedører kan åpnes ut mot terrassen. Terrassen er et perfekt sted å nyte morgenkaffen og vår fantastiske og nå prisbelønte frokost, forteller Nilsen.

Thon Hotel Arendal ligger midt i Arendals gamle trehusbebyggelse på Tyholmen, og ble ferdigoppusset 1. juni 2017. Thon Hotel Arendal har 113 nyoppussede rom og suiter med Smart-TV og Bose-anlegg på rommet. Det serveres gratis kveldsmat til hotellets gjester, og frokosten er inkludert i prisen på de norske hotellene til Thon Hotels.

I 2016 vant Thon Hotels Norges beste frokost-konkurransen. Thon Hotel Lofoten kom på førsteplass, og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom på andreplass.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotel Arendal og Thon Hotels.

Foto: Thon Hotel Arendal, som kan by på frokost med utsikt, ble fylkesvinner i Norges beste frokost-konkurransen. Foto fra Thon Hotels.