KLM utvider samarbeid med WGH

KLM tildeler Widerøe Ground Handling handling ved ytterligere fire norske lufthavner. Anbudet ble utlyst i vår, og etter en omfattende forhandlingsprosess, kan selskapet meddele at KLM tildeler handling ved Kristiansand, Bergen, Ålesund og Trondheim lufthavn til WGH, skriver Widerøe i en pressemelding.

– KLM er fjerde største flyselskap på norske flyplasser, etter SAS, Norwegian og Widerøe, målt i antall avganger. Avtalen innebærer nærmere 4000 avganger ved de fire lufthavnene til sammen, trer i kraft 1. april 2018, og innebærer handling på bakken og avising.

– Vi har en avtale med KLM på Torp fra før, og tilbakemeldingen fra KLM, er at de har et svært godt inntrykk av WGH og hva de oppfatter at vi står for, sier kommersiell direktør i WGH Siw Selnes.

KLM har utført flere inspeksjoner av WGH i høst, hvor det har vært gode tilbakemeldinger. Dette i sum bidro til at KLM til slutt valgte WGH som ny leverandør.

– Det har vært lagt ned mye arbeid i organisasjonen, for å sikre etterlevelse av våre kunders og egne prosedyrer, som er kritisk i forhold til kunders tilfredshet. Dette viser at vi er på rett vei, og bidrar til å forsterke WGHs posisjon som Norges ledende leverandør av bakketjenester, forteller Selnes.

– Dette er en milepæl i WGHs historie, sier administrerende direktør i WGH Marius Myhre fornøyd.

– De er den første store kontrakten vi vinner, etter at vi WGH ble etablert som eget datterselskap av Widerøe as. I dag skal vi feire, og så skal vi bruke tiden frem til 1. april på forberedelser, slik at vi fra dag én leverer den gode kvaliteten vi ønsker å stå for, og som er forventet fra kunden, avslutter han.

Foto: Bakkemannskap fra WGH. Foto fra Widerøe.