Ingunn Weekly: Bli med oss til Amsterdam i april!

Hvert år er det en gruppe fra Norge som deltar på vår årlige europeiske konferanse innen Revenue Management, Distribusjon og Marketing. De er alle svært erfarne på sitt fagområde, og bruker konferansen til stadig å videreutvikle seg, og for å møte andre i bransjen som jobber med det samme.

Tilbakemeldingene om konferansen er vært gode. Denne norske gruppen vil vi gjerne skal bli enda større, så bli med, du også!

Datoene er 10. og 11. april 2018. Vi samkjører oss med HITEC, men denne gangen på et hotell som er rett i nærheten av RAI; Novotel. Vi samarbeider godt med Accor Hotels, og hotellet vil mer eller mindre bli brandet HSMAI disse to dagene. Vi lover et supert program.

Vi forventer cirka 300 deltager over disse dagene.

Vi har i dag laget et Facebook-event og mer informasjon finner du her.

Inntil videre – ha en flott helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI