Nordic Choice Hotels gjør det enkelt å dra

Fra og med torsdag 14. juni kan gjester på Nordic Choice Hotels’ hoteller i Norden droppe de lange køene, og sjekke ut digitalt i gjesteappen. Kvitteringen sendes direkte til innboksen.

Med over 180.000 nedlastinger, har Nordic Choice Hotels’ app blitt svært populær blant selskapets gjester. Siden lanseringen i 2017 har det vært viktig for selskapet å utnytte mulighetene appen gir til å levere stadig ny funksjonalitet, for å gjøre oppholdet til gjestene enklere og bedre. Nå kommer løsninger for digital utsjekk på plass, for gjester som er medlemmer av lojalitetsprogrammet Nordic Choice Club, og kan benytte appen, heter det i en pressemelding fra hotellkonsernet.

– De færreste er glade i å stå i kø, spesielt ikke på morgenen. Vi er derfor glade for nå å kunne tilby en fleksibel løsning for våre gjester, sier Kenneth Hervik, Director Digital Guest Experience i eBerry, Nordic Choice Hotels’ digitale selskap, og ansvarlig for den digitale gjestereisen.

På avreisedagen kan gjester nå sjekke ut direkte fra appen, betale eventuelle belastninger gjort på rommet i løpet av oppholdet, og deretter få en detaljert elektronisk kvittering på e-post. Denne funksjonaliteten kommer i tillegg til en rekke andre løsninger i appen, blant annet muligheten til å booke rom, se sine fremtidige opphold, åpne døren til hotellrommet, chatte med hotellet, lese aviser digitalt og gi feedback.

– Mobilappen vår er den høyest rankede hotellappen i reisekategorien i Norden på App Store, og vi har som ambisjon å lage verdens beste digitale gjestereise. Men merk at vi bare så vidt har begynt på den reisen, forteller Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels.

Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels.
Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels.

Dette er tilgjengelig for medlemmer av lojalitetsprogrammet Nordic Choice Club, via appen:

Booke hotellrom
Se fremtidige opphold
Sjekke inn og ut
Åpne døren til hotellrommet
Chatte med hotellet
Lese aviser digitalt
Administrere medlemskapet i Nordic Choice Club
Gi feedback
Sjekke ut
Elektronisk betaling og kvittering

Les mer om Nordens enkleste utsjekk her.

Toppfoto: Nordic Choice Hotels’ mobilapp. Arkivfoto fra Nordic Choice Hotels.