SAS flyr til Hongkong fra København

Fra oktober åpner SAS en rute til Hongkong fra København. Fem ukentlige avganger, med en attraktiv tidtabell med flyvninger om natten begge veier – som kundene har etterspurt. Denne interkontinentale ruten gir gode direkteforbindelser til og fra flere byer i Norge.

– Vi åpner en helårsrute mellom København og Hongkong, som skaper vekst og tilgjengelighet, og støtter turismen også i Norge. Med en særdeles attraktiv tidtabell, vil denne spennende verdensbyen bli effektivt tilgjengelig for mange nordmenn, sier SAS’ finansdirektør Torbjørn Wist i en pressemelding.

Inntil nå har SAS fløyet fra Stockholm til Hongkong, men ut fra en helhetsvurdering, hvor bedre avgangstider og større markedsgrunnlag inngår, velger SAS å flytte ruten fra den svenske hovedstaden til den danske i oktober 2018.

– Dette er en stor interkontinental rute, som spesielt er viktig for våre forretningsreisende i hele Skandinavia, men også for andre nordeuropeiske land, som gjerne vil fly via København til/fra Hongkong. Vi overveier løpende forskjellige faktorer når vi åpner eller flytter ruter, og her mener vi at vi har den beste langsiktige løsningen, sier Wist.

Denne attraktive tidtabellen gjør at reisende får lengre dager på bestemmelsesstedet etter ankomst, samt effektive forbindelser videre til Australia, New Zealand, Thailand og Singapore, blant annet.

Man kan bestille billetter på den nye ruten til Hongkong fra København fra 15. juni, og første flyvning er 28. oktober, på følgende tidtabell:

Flight SK965 går fra København 20:55, og ankommer Hongkong 14:45 dagen etter, lokal tid. Avgang alle dager, så nær som mandag og tirsdag.

Flight SK966 går fra Hongkong 01:20 lokal tid, og ankommer København 06:20 samme dag. Avgang alle dager, så nær som onsdag og torsdag.

Foto: En datagenerert modell av SAS’ nye Airbus A320neo. Foto fra SAS.