Wizz Air starter direkterute mellom Bergen og London

Gode nyheter for vestlendingene, som får nok en direkterute ut i verden. Denne gangen er det Wizz Air som starter flyvninger til London Luton Airport, en av bergensernes favorittbyer.

Det ungarske flyselskapet begynner å fly mellom London Luton Airport og Bergen lufthavn Flesland 1. juli, og får fire ukentlige avganger, skriver Avinor Bergen lufthavn Flesland i en pressemelding.

Dette er gode nyheter for vestlendinger, som har lange tradisjoner for London-reiser.

– Vi er svært glade for at Wizz Air utvider sitt tilbud fra Bergen, og ønsker London-ruten velkommen, sier Aslak Sverdrup, lufthavndirektør på Bergen lufthavn Flesland.

Londons enorme tilbud av musikaler, konserter, dans og ballett, shopping og kulturopplevelser i byens mange museer og historiske bygninger, i tillegg til populære steder, som som Madam Tussaus og London Eye, gjør at vi aldri blir lei av storbyen. Vestlendinger reiser til alle tider av året, både på langweekend og lengre turer, og gjerne også som starten på lengre reiser, videre ut i verden.  Wizz Air og flere andre flyselskaper har gode videreforbindelser fra Luton.

London Luton Airport ligger nord for London og det er gode togforbindelser. På cirka 20 minutter er man i London sentrum.

Wizz Air er et lavprisselskap, og billettprisene vil starte på GBP 24,99 – det vil si rundt 300 norske kroner.

Billetter er tilgjengelige på www.wizzair.com.

Foto: En Wizz Air-maskin på bakken. Foto fra Wizz Air.