Videohilsen fra Katarina Flatland

Nå teller både vi og Katarina Flatland ned til HSMAI Awards i Oslo kommende tirsdag – og hun gleder seg visst, hun også, skal en dømme etter dette videoklippet (klikk på høyttalerikonet for å skru på lyd):

En liten hilsen fra Katarina Flatland

Vi gleder oss storlig til prisfesten på Meet Ullevaal på tirsdag, der Katarina Flatland er konferansier. Det ser ut til at hun gleder seg, hun også! Du kan lese mer om henne her: http://hsmai.no/2018/12/14/katarina-flatland-konferansier-pa-hsmai-awards/ – og kan fortsatt bli med, du også: https://hsmai.eu/events-europe/hsmai-meeting-and-event-exchange-oslo-2019/#1540285881854-8e503a18-e4b4

Publisert av HSMAI Norway Fredag 4. januar 2019

Mer om Katarina her:

Katarina Flatland konferansier på HSMAI Awards

Og skulle du ønske å melde deg på, er det ennå ikke for sent:

HSMAI Meeting and Event Exchange Oslo 2019

Toppfoto: Katarina Flatland blir konferansier under HSMAI Awards i Oslo 8. januar 2019. Foto fra Plan B.