Ingunn Weekly: London og Palma

Vi er tilbake fra en flott påskeferie. Rett i forkant av påsken var vi i Palma med hele tre eventer samt en workshop for vår globale sertifisering innen Revenue Management.

Det ga mersmak, og sammen med vår samarbeidspartner HITEC skal vi tilbake til Palma neste år. Datoene er satt, og det blir fra 21. til 23. april 2020. Der vil vi blant annet arrangere en ny konferanse i HSMAI Region Europe-regi, med fokus på Marketing og Revenue Strategies for Resorts.  Dette blir svært spennende, og vi er alt i gang med planleggingen.

ROC – den årlige Revenue Optimization Conference – flytter vi tilbake til London. Den ble startet der, og ble arrangert der hvert år frem til for tre år siden, da vi flyttet den til Amsterdam i to år, og nå sist altså til Palma. Det foreløpige temaet i London er satt til:

TAKE THE LEAD IN REVENUE STRATEGY

I skrivende stund har vi en dialog om tid og sted med ulike aktører, og du hører snart fra oss om dette. Dette blir bra.

Ha en fantastisk fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe