Clarion Hotel The Hub blir TV-serie

Serien Hotelleventyret tar seerne med på innsiden når Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, skal ferdigstilles og åpnes med brask og bram. Norges mest karismatiske hotelleier, Petter Stordalen, og hans ansatte følges gjennom både små og store utfordringer.

– I denne serien får vi bli med når nærmere 250 nyansatte skal ta imot 1600 gjester, og ingen av de involverte, hverken sjefen sjøl eller de nyansatte, har erfaring med å drifte et så gigantisk og ambisiøst prosjekt, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Clarion Hotel The Hub ligger midt i Oslo sentrum, har 810 rom, tre restaurantkonsepter, egen åker på taket, og er Nordic Choice Hotels’ nye, spektakulære prestisjeprosjekt. Før åpning hadde hotellet en gigantisk audition til flere av stillingene som skulle bemannes, hvor over 1000 personer møtte opp.

Tett på hotellkongen og hans ansatte

Nordic Choice’ filosofi er å skape inkluderende arbeidsplasser, hvor ulike nasjonaliteter og kulturer møtes. Serien viser de ansattes personlige historier og deres utvikling i møte med små og store utfordringer på det nyåpnede hotellet. Kameraene har fulgt tett på livene deres i mer enn syv måneder, både i perioden før og etter hotellet åpner.

– Kameraene slippes tett på fanebærer og inspirator Stordalen, enten han er ute og leder store konferanser, åpner hoteller eller har nære samtale med sine ansatte. Men det er på ingen måte Stordalen som er hovedpersonen alene. Vi blir godt kjent med flere av de ansatte, som fyller forskjellige roller på giganthotellet, sier Eivind Landsverk.

Foto: Ansatte på Clarion Hotel The Hub. Foto fra Clarion Hotel The Hub.