Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap – igjen

Norwegian ble i helgen kåret til Europas beste lavprisselskap 2019 av World Travel Awards, som representerer den globale reiselivsbransjen. Dette er den sjette prisen selskapet har mottatt så langt i 2019.

World Travel Awards deles ut til de beste aktørene innen reiselivsbransjen, og det er representanter fra bransjen selv som stemmer frem sine favoritter. Det er femte gang Norwegian vinner denne prisen.

– Denne utmerkelsen er med på å anerkjenne den fantastiske jobben våre 11.000 dyktige medarbeidere gjør hver dag, og viser at nye fly, hyggelig service og lave priser settes pris på av de reisende. Tusen takk til alle som har stemt på oss, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian har tidligere i år mottatt følgende priser:

Flybransjens beste lojalitetsprogram i Europa/Afrika, Freddie Awards
Norges mest bærekraftige flyselskap, Sustainable Brand Index
Beste lavprisselskap i Europa, Passenger Choice Awards
Beste flyselskap på innenriksreiser i Norge, Grand Travel Awards
Beste europeiske flyselskap, Grand Travel Awards

Foto: To Norwegian-piloter. Foto fra Norwegian.