Oslos råeste kunsthotell åpnet i Bjørvika

Mellom Barcode-rekka og Operaen ligger hovedstadens nyeste hotell, Clarion Hotel Oslo. I tråd med satsingen på kultur og kunst var livesending av podkasten Stormkast med Valebrokk og Stordalen og konsert med Sondre Justad noe av det de 500 gjestene fikk oppleve under åpningsfesten.

Feiringen startet torsdag ettermiddag, med Norges mest populære næringslivs-podkast, Stormkast med Valebrokk og Stordalen, live i hotellets konferansesal, hvor byutvikling var blant temaene som ble diskutert med stort engasjement av kjente næringslivs-profiler. Deretter entret stjerneartisten Sondre Justad scenen, til stor begeistring fra gjestene, før kvelden fortsatte med kulturelle innslag. En åpning helt i tråd med hotellets profil – som skal være en møteplass fra tidlig morgen til sen kveld, skriver Clarion Hotel i en pressemelding.

– Clarion Hotel Oslo er mer enn et hotell. Det er også stedet du besøker for utsøkte smaksopplevelser innen både mat og drikke, og vi er byens nye galleri – med en original Munch i resepsjonen. Etter en fantastisk åpning er vi nå mer enn klare til å vise hotellgjester, osloboere og turister hvem vi er, og levere helt unike opplevelser, sier hotelldirektør Robert Holan.

Gjemt Munch-verk på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika

Clarion Hotel Oslo åpnet dørene 1. august. Hotellet har 255 rom, lekre suiter og konferansekapasitet for hele 1200 personer spredt ut over 1500 kvadratmeter. I tillegg til kunst og kultur står også mat og drikke i fokus på hotellet. På gateplan ligger restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table Fishery, som er utviklet i samarbeid med Marcus Samuelsson, hvor lokale delikatesser og spennende kombinasjoner setter sitt preg på menyen.

Sendingene av Stormkast med Valebrokk og Stordalen vil publiseres som egne episoder 23. august og 27. august.

Les mer om hotellet her.

Foto: Stormkast-gutta Per Valebrokk og Petter A. Stordalen på scenen med gjester, i Clarion Hotel Oslo. Foto fra Clarion Hotel.