HSMAI Europe Channel

I disse høyst spesielle tider ønsker jeg å oppdatere deg om hva vi gjør i HSMAI nå.

Det er en utrolig vanskelig og utfordrende situasjon for oss alle, og vi vil gjerne støtte deg og teamet ditt så mye vi kan.

Ettersom situasjonen rundt corona viruset (COVID-19) fortsetter å utvikle seg, er det mange av medlemmene våre som ønsker å lære mer og også dele erfaringer.

Allerede torsdag i forrige uke hadde vi et digitalt møte for medlemmene våre. Dette ble arrangert som en Live-møte, så det ble interaktivt. På mandag denne uken hadde vi også et virtuelt møte med alle lederne av våre pan europeiske Advisory Boards og vi bestemte oss for at vi skal gjøre ukentlige virtuelle møter for HSMAI-medlemmer med fokus på forskjellige temaer tilpasset denne svært spesielle situasjonen.

Noen av de vil være på norsk og andre på engelsk.

Et av temaene vi vil sette opp er:

Fundamentals of forecasting in turbulent times

Mer informasjon om møtet vil bli ettersendt over helgen.

Hvis du ikke deltok på møtet i forrige uke så kan du likevel se og høre det da vi gjorde opptak. Nå er det også lagt ut på youtube. Se her.

Vi setter pris på om du kan ta deg noen minutter å foreslå temaer du og teamet ditt ønsker at vi skal sette fokus på for bransjen i disse utfordrende tider og fylle det ut her.

Ta godt vare på deg selv og familien din, så ser vi deg snart igjen – online! Alle de beste hilsener fra Ingunn

Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe Ltd.
Hospitality Sales and Marketing Association International
www.hsmai.eu