Ingunn Weekly: Onsdag 6. januar

Mandag og tirsdag tilbrakte vi på Sundvolden Hotel sammen med HSMAI Norway Advisory Board for innkjøpere.

Det gjorde godt å møtes ansikt til ansikt og kunne gå i dybden på ulike temaer som er høyst aktuelle for både innkjøpere og bransjen.  Ingen ting kan erstatte at personer møtes.

Vi møtte et raust og godt vertskap på hotellet og vi er imponert over hvordan de har håndtert denne svært spesielle corona situasjonen vi alle må forholde oss til. Se bilder fra samlingen i denne artikkelen.

HSMAI har nå satt datoen for vårt årlige januar arrangement for kunder og bransjen. Kjent som Møte- og Eventbørsen. Det blir onsdag 6. januar. Dagen før den store NHO konferansen.

Den blir helt annerledes enn tidligere år. Og trolig blir det en hybrid løsning. Vi fikk mange innspill tilpasset dagens situasjon og vi ser ikke bort fra at arrangement også får et nytt navn. I løpet av de nærmeste ukene vil vi legge ytterligere planer og bestemme hvor arrangementet skal være m.m.

I forbindelse med at vi var på Sundvollen og har fått alle disse innspillene fra innkjøpere arrangerte vi et digitalt frokostmøte i går tirsdag hvor vi inviterte kunder og andre til debatt hvor vi snakket om ulike aspekter av nå-situasjonen og tanker om fremtiden. Og mye mer.

Målet med HSMAI Norway Advisory Board for innkjøpere er å bidra til å utvikle og løfte bransjen og skape møteplasser som legger til rette for verdiskaping. Vi skal gi leverandørene/næringen innsikt i hva kunden ønsker og forventer.

Fikk du ikke frokostmøtet med deg så kan du se det i opptak her.

Som du kanskje har lest i media har Scandic Hotels lansert  Lokaler for «coworking. Det synes vi er svært spennende. Du kan lese mer om det i dagens utgave av HSMAI Weekly.

Vi i HSMAI har vår hovedbase for Europa i London, men siden mars har jeg hatt hjemmekontor i Oslo.

Nå ønsker vi en forandring i alle fall for en periode. Fra og med i morgen torsdag vil vi i den neste halvannen måneden ta bruk Scandic sitt tilbud og vi flytter inn på Grand Hotel til deres co- working.

Der skal vi bl.a ha ukentlig sending gjennom vår HSMAI Channel og invitere spennende gjester til sendingen.

Vi skal også ha en sending som er på norsk. En gang i uken i en periode. Vi skal invitere folk i bransjen. Kundene våre. Noen ganger politikere, men da også sammen med våre næringspolitiske organsisasjoner og andre. Vi skal dra lasset sammen.

Vi hører gjerne fra deg om du har noe du ønsker å formidle til våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere.

Ha en fortsatt fin uke!

Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe