Invitasjon til den digitale HSMAI Møte- og Eventbørsen

Invitasjon til den digitale HSMAI Møte- og Eventbørsen

Du er herved invitert til Møte- og Eventbørsen tirsdag 11. Januar!

HSMAI ønsker å dele sine tanker om bransjens fremtidige muligheter for arrangementer og events og inviterer til dialog.

Ingunn Hofseth, President & CEO, HSMAI Region Europe, Per Arne Tuftin, direktør, Norsk Reiseliv og Christian Stenseng, Country Manager Norway, George P Johnson vil sammen med andre aktører oppdaterer om status og tanker om hvordan vi kan samarbeide i denne spesielle situasjonene vi alle står i nå.

Deretter inviterer vi til at du kan møte utstillere fra hotell og reiselivsbransjen rett fra datamaskinen din. Møter vil også bli forhåndsbooket som tidligere, men vil foregå digitalt i form av videomøter mellom deltakerne.

Om du er en reell kjøper, vil du etter kort tid bli godkjent i systemet. Når du er godkjent kan du begynne å booke møter med utstillere. Du vil motta informasjon om dette når du er godtatt som kjøper i systemet.

Som kjøper kommer du til en tidseffektiv arena der du møter hoteller og overnattingssteder, kurs- og konferanse lokaler, aktivitetsleverandører, og andre tilbydere som ønsker å møte deg som innkjøper. Her får du din personlige dagbok med forhåndsbookede avtaler.

Det er kostnadsfritt for deg å delta som potensiell kjøper

Meld deg på her

Vi håper du kan delta!

Med vennlig hilsen,
Oss i HSMAI