HSMAI Norway Awards 2021

«Annerledesårene» 2020 – 2021

Dato for arrangementet kommer vi tilbake til på nyåret
Clarion Hotel Oslo

Clarion Hotel Oslo

Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo

OBS! HSMAI har i likhet med så mye annet dessverre vært nødt til å utsette Prisutdelingen 11. januar da det ikke vil være mulig å gjennomføre den under de rådende omstendigheter. Forhåpentligvis kan den gå av stabelen til våren. Vi utsetter fristen for innsendelse av bidrag til 31. januar. Ny dato for arrangementet kommer vi tilbake til når vi ser hvordan ting utvikler seg på nyåret.  

Vi er glad for igjen å kunne vise frem det gode arbeidet som skjer i næringen vår gjennom HSMAI Awards 2021, Reiselivets Oscarutdeling! Nominer dere selv eller andre innen 15. desember! Prisfesten arrangeres rett i etterkant av Møte- og Eventbørsen, som foregår på dagtid tirsdag 11. januar. 

Hvem greier å ivareta kunder og ansatte best i denne tøffe omstillingen vi alle står i? HSMAI ønsker å løfte frem innovatørene og de gode eksemplene. De som har evnet å omstille seg, gått nye veier og lykkes i annerledesårene 2020 – 2021.