Meld deg på våre neste arrangementer!

Hold av tirsdag 26. og onsdag 27. april i Oslo
Etter nesten to år med en lang og vanskelig tid for vår bransje er det endelig tid til å samles igjen på den måten vi var vant til før pandemien. Møte hverandre ansikt til ansikt!

Tirsdag 26. og onsdag 27. april vil HSMAI nok en gang invitere bransjen og kundene sammen i Oslo for Møte- og Eventbørsen og HSMAI Norway Awards. For første gang er vi stolte av å være vertskap for DigiTech Norway, An HSMAI Marketing and Traveltech Exchange. Dette i forbindelse med disse to veletablerte og populære arrangementene. HSMAI har arrangert Møte- og Eventbørsen og HSMAI Awards over mange år og dette har blitt en av de mest populære reiselivs arrangementene i løpet året. Her har hotellkjeder, individuelle hoteller, destinasjonsselskaper og konferanse leverandører muligheten til direkte å møte konferanse kjøpere fra bedriftsmarkedet. Vi har 35 utstillerplasser tilgjengelig, hvorav 31 er allerede solgt. Dersom du enda ikke har sikret deg plass skynd deg å gjøre det før det blir fullt. Kontakt Knut Lie på kl@hsmai.eu for mer informasjon.

DigiTech Norway, An HSMAI Marketing and Traveltech Exchange
DigiTech Norway finner sted onsdag 27. april som er dagen etter Møte- og Eventbørsen og HSMAI Norway Awards. Vi inviterer til et topp faglig program og vi har invitert et utvalg av Travel Tech-leverandører til å delta på dette arrangementet og som vil oppdatere oss. Vi har valgt å samkjøre disse to arrangementene slik at vi tilrettelegger godt for de som kommer tilreisende.
Vi lover deg masse inspirasjon og kunnskap.

Hva er DigiTech Norway?
DigiTech Norway er en konferanse med fokus på det kommersielle, markedsføring og digitale trender og ideer for hotell og reiselivsbransjen. Målet er å samle nasjonale bransjefolk fra hotell- og reiselivsbransjen for å møte nasjonale og internasjonale selskaper for å gi inspirasjon, utveksle muligheter og for å styrke deres kompetanse. Du bør være med! Så hold av tirsdag 26. april dag og kveld samt onsdag 27. april.

VIKTIG! Allerede tirsdag 22. februar har vi satt opp et digitalt møte for Norden om eventbransjen
De siste to årene har utfordret vår bransje og måten vi møtes på. Hva tenker vi om fremtiden for denne viktige delen av bransjen? Bli med på vårt digitale møte tirsdag 22. februar og hør hvordan dine bransjekolleger ser på dette og del gjerne dine synspunkter.
Vi starter møtet med følgende tema som vil være på engelsk.

Sourcing Trends on the Future of MICE – Nordic
After almost two years of uncertainty for hotels and venues, new figures suggest that the meeting and event industry is getting back on track. However, staying on top of current trends and client behaviour on top of everything else, can be a difficult task. Join Graham Pope, Vice President of Sales at Cvent, as he reveals the latest MICE trends, event planner expectations and sourcing patterns to help you understand the new MICE landscape and recover faster.

After the presentation, representatives from the Nordics will continue the discussion during the event. Meld deg på her.