Askeutsatt servicekonferanse

Eyjafjallajökull på Island. Fotograf: Árni Friðriksson/Wikipedia

HSMAI har besluttet å utsette HSMAI Servicekonferansen, som etter planen skulle ha gått av stabelen på Hotel Bristol i Oslo førstkommende torsdag, den 22. april. Bakgrunnen er at hovedforedragsholderen, Stefanie Anding, blir stående askefast i USA, tillikemed jurylederen for Årets Serviceløft, som er strandet i Tyrkia.

– Alt dette, i tillegg til at våre medlemmer er opptatt av å følge situasjonen på Island, og konsekvensene derav, gjør at vi har bestemt oss for å utsette HSMAI Servicekonferansen til 10. juni, forteller Ingunn Hofseth, leder og administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway.

Hun lover at et justert program vil bli distribuert snarest, og tilføyer:

– Juryen for Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen er ferdig med juryeringen, og resultatet foreligger. Disse arrangementene går imidlertid av stabelen sammen med HSMAI Servicekonferansen, så alle må nok smøre seg med tålmodighet. Men stedet blir som før: Hotel Bristol i Oslo. Husk å sette av dagen, avslutter hun, på en måte som levner liten tvil om at oppfordringen måtte utheves.

Foto: Eyjafjallajökull på Island. Fotograf: Árni Friðriksson/Wikipedia