Ingunn Weekly: Stor HSMAI-aktivitet i London

Tower Bridge i London.

Jeg var i London under WTM, og hadde flere gode møter med våre samarbeidspartnere. Som tidligere orientert, arrangerer HSMAI Europe også en aktivitet i London mandag 3. desember, hvor du som medlem er invitert til å delta kostnadfritt, på Business Travel Shows arrangementet, BTC. Gratis drinker. De samler vel 200 personer, en fin blanding av reiselivsfolk og innkjøpere av reiselivstjenester, for mingling og god drikke. Er du i London da bør du bli med! Arrangementet denne gangen er hos Sway, mellom kl. 18.00 – 21.00. Send din påmelding til postbox@hsmai.no

Klikk på annonsen for større tekst:

Annonse for BTC i London 3. desember 2012

I februar i år deltok vi på Business Travel Show i London. Dette i nært samarbeid med Centaur Travel Group, som eier messen. I februar neste år tar vi samarbeidet videre, og i samarbeid arrangerer vi HSMAI Europe Business Lounge på messen, for våre medlemmer. Det blir en VIP-lounge kun åpent for våre medlemmer og våre medlemmers kunder, hvor det også serveres mat og drikke. Dette er kostnadsfritt for våre medlemmer, og sponses av våre samarbeidspartnere, og skjer den 5. og 6. februar på messen (det samme vil arrangeres i mars, under ITB i Berlin, i samarbeid med den tyske HSMAI-ledelsen. Også andre messer vil det inngås samarbeid med, og nærmere informasjon og oppdatert kalender kommer).

Dagen etter Business Travel Show arrangerer vi for tredje gang den europeiske Revenue Management-konferansen. De to foregående årene har den vært arrangert i London, og også denne gangen blir den der. Benytt anledningen til å møte kolleger fra hele Europa torsdag 7. februar, på The Rembrandt Hotel i London. Dagen fylles foredrag og interaktive diskusjoner.

Det foreløpige programmet er ferdig og det finner du her.

Ingunn Hofseth. ThumbnailMeld deg på innen 15. desember og oppnå en gunstig earlybird-pris.

Ha en fortsatt god uke!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway