Travel Inside – En podcast om trender innen hotell og reiseliv

Travel Inside er et podcast-samarbeid mellom Høyskolen Kristiania og reiselivsorganisasjonen HSMAI.

Ulf Stigen underviser til daglig i reiselivsfag, hotellfag og serviceledelsesfag på Høyskolen Kristiania. Han har et brennende engasjement for å utvikle og forbedre kundeservicen hos organisasjoner, og har gjennom de siste årene jobbet med blant annet Nordic Choice Hotels, Hurtigruten, Telemarkskanalen og flere restaurantkjeder i Oslo.

HSMAI Norge LogoMen det er likevel ikke nok for den engasjerte foreleseren. Nå ønsker han å få flere interessert i alt det spennende som skjer i hotell- og reiselivsbransjen, og lanserer Norges første reiselivspodcast i samarbeid med reiselivsorganisasjonen HSMAI.

Podcasten tar for seg hotell- og reiselivsnæringens dagsaktuelle hendelser, men har samtidig en teoretisk tilnærming til trender og trekk i samfunnet. Med seg i studio har han fått med seg Erlend Ellingsen fra First Hotels. Erlend er også styremedlem i HSMAI.

Podcast