Ingunn Weekly: Hold av datoene: Amsterdam 29. og 30. mars 2017

Samtidig som vi er midt i gjennomføringen av våre mange arrangementer denne høsten, har vi jobbet med våre planer for Amsterdam-aktiviteter, som skjer siste uken av mars 2017. Du har kanskje lest om partnerskapet vårt med HFTP, blant annet gjennom denne pressemeldingen. Samlokaliseringen av noen av våre årlige, viktige arrangementer, sammen med HITEC Amsterdam, som finner sted for første gang på konferansesenteret RAI i Amsterdam fra 28. til 30. mars 2017.

Ved å samlokalisere våre arrangementer med HITEC Amsterdam, ser vi frem til å fortsette og ytterligere styrke det gode samarbeidet vi har med HFTP, som er arrangøren av verdens største Hospitality Industry Technology-utstilling og -konferanse (HITEC), som samler over 5500 personer fra hotell, reiseliv og teknologimiljøet, og holdes hvert år i en eller annen by i USA. HITEC Amsterdam vil være en mindre versjon av det samme konseptet. Frank Wolfe, administrerende direktør i HFTP, er svært visjonær, nyskapende og hardtarbeidende, og vi ser frem til å jobbe tett sammen med ham og teamet hans.

Onsdag 29. mars arrangerer vi den syvende årlige HSMAI Region Europe Revenue Optimization Conference (ROC Europe) samt den sjette digitale og distribusjon Conference (DOC Europe). De to arrangementene samler de ledende aktørene innen digital markedsføring, Revenue Management og distribusjon over hele Europa. Konferansene blir etterfulgt av vår årlige HSMAI Region Europe Awards på kvelden samme dag.

Torsdag 30. mars arrangerer vi flere by-invitation-only Think Tanks, med cirka 15 personer hver, innen følgende tema: Revenue Management, distribusjon, digitalmarkedsføring, kundelojalitet og relasjonsledelse, salg, service operations og Event Marketing. Deretter følger en to timer lang arbeidslunsj, hvor de ulike gruppene rapporter tilbake til den samlede gruppen.

Håper å se deg i Amsterdam.

Du kan allerede nå melde deg på ROC her slik du kan oppnå Early bird pris.

Ha en vidunderlig dag!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI