Nå kan gjestene betale måltidet med fysisk aktivitet på Brasserie X

Fra 4. til 10. mai kan gjester gå seg til rabatt på samtlige Brasserie X-restauranter i Norge og Sverige, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

– En av våre største helseutfordringer i dag, er at vi sitter for mye i ro. Derfor kjører vi i en uke fremover en skrittkonkurranse, slik at du får betalt for mosjon, i form av rabatt på våre Brasserie X-restauranter, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Frem til 10. mai kan restaurantgjester konvertere antall skritt gått daglig, til rabatt i Brasserie X. Gjester som går mer enn 10.000 skritt på én dag i løpet av kampanjeperioden, får 25 prosent rabatt i restauranten.

Skrittkonkurransen arrangerers i forbindelse med innspurten av Local EAT Award, hvis mål er å finne Nordens beste entreprenører innen mat, helse og bærekraft. Den som har gått mest i hele Norge, vinner én billett til EAT Stockholm Food Forum 12.-13. juni, samt hotell og reise.

– Gjennom skrittkonkurransen vil vi fremme fokuset på mat, helse og bærekraft, også blant ikke-gründere. I tillegg til rabatten på 25 prosent, vil vi gi elleve sprekinger i Norge og Sverige, de som har gått flest skritt gjennom hele perioden, en gratis hotellweekend, med treretters middag for to. Vi håper dette motiverer mange til å ta bena fatt, avslutter Stordalen.

Fra 3. mai og frem til fristen 10. mai kan gjester bytte skritt mot rabatt i alle Brasserie X-restauranter i Norge og Sverige. Skritteller eller tilsvarende funksjon på mobiltelefon må fremvises på restauranten.

Local EAT Award er en innovasjonskonkurranse innenfor mat, helse og bærekraft, som arrangeres i samarbeid mellom Nordic Choice Hotels, EAT, NHO og Företagarna. Skrittkonkurransen avholdes som et ledd i innspurten av søknadsperioden til prisen. Local EAT Award løper fra 5. april til 10. mai, og søknader sendes til www.eatforum.org/lea.

Disse hotellene tilbyr rabatt frem til 10. mai:

– Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen
– Quality Hotel Expo på Fornebu
– Quality Hotel Residence i Sandnes
– Quality Airport Hotel Stavanger
– Quality Hotel Tønsberg
– Quality Hotel Pond på Forus i Stavanger

Foto: Løpesko. Foto fra Quality Hotel.