Scandic Friends feirer to millioner medlemmer: Ny rekord for bransjens største lojalitetsprogram

Hotellbransjens største lojalitetsprogram, Scandic Friends, feirer to millioner medlemmer. Ragnhild Fryd Johnsen fra Bergen var den som tok lojalitetsprogrammet over den magiske grensen. Da hun ankom Scandic Sjølyst i Oslo i går, ble hun premiert med det høyeste medlemsnivået i Scandic Friends, Top Floor by invitation, som gir henne utvalgte fordeler resten av livet, heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Scandic Friends ble raskt Nordens største lojalitetsprogram i hotellbransjen, etter lanseringen for ni år siden, og utvikles kontinuerlig.

– Service er vår lidenskap, og med vårt lojalitetsprogram får vi sjansen til å gi de kundene som besøker oss oftest, et bedre tilbud og mer personlig service hver dag. Neste år fyller vi ti år, og tar ytterligere ett steg, når vi lanserer et nytt program med nye fordeler, økt fleksibilitet og en sømløs digital brukeropplevelse. Da føles det fantastisk å ha Ragnhild Fryd Johnsen og våre øvrige to millioner medlemmer med på reisen, sier Frank Fiskers (under), konsernsjef i Scandic Hotels. Teksten fortsetter under bildet.

Scandic Hotels' konsernsjef Frank Fiskers (foto fra Scandic Hotels)
Scandic Hotels’ konsernsjef Frank Fiskers. Foto fra Scandic Hotels.

Ragnhild Fryd Johnsen ble ønsket velkommen med blomster og champagne, da hun sjekket inn på Scandic Sjølyst.

– Helt fantastisk! Jeg har akkurat startet i en ny jobb, som innebærer en del reising, så timingen er helt perfekt. Jeg håper selvfølgelig på at det også blir noen private turer, med overnatting hos Scandic, og jeg ser frem til å benytte meg av alle fordelene og nyte alle de gode frokostene fremover, sier hun.

Scandic Hotels har 230 hoteller i Norden, Polen, Belgia og Tyskland, hvor medlemmer kan reise med fordelaktige vilkår. De to millioner medlemmene i Scandic Friends er fordelt på 36 nasjonaliteter. Programmet er basert på antallet hotellnetter, og er delt inn i fire nivåer. Alle stamgjester tilbys aviser, poeng og gratis overnattinger, stamgjestkvelder, rabatter i restaurantene og hotellbutikkene, og fordelaktige tilbud i helger og ferieperioder. I tillegg kommer skreddersydde kundetilbud som for eksempel konsertbilletter.

Toppfoto: Scandic Friends-medlem nr. 2 millioner, Ragnhild Fryd Johnsen, tas imot på Scandic Sjølyst. Foto: Scandic Hotels.