Ingunn Weekly: Hvordan vi jobber med kundene er i stor endring

For oss som jobber med kunder, er det viktigere enn noen gang at vi kontinuerlig oppdaterer oss – uansett hvilket nivå du er på i organisasjonen, og om du jobber lokalt, nasjonalt eller internasjonalt. Det som funket bra, bare for ett eller to år siden, funker ikke like godt i dag.

Derfor har vi satt dette temaet på agendaen, og invitert en meget dyktig ressursperson, Kristiane Blomquist, til å holde et foredrag for oss, og i etterkant er det satt av god tid til å dele tanker og reflektere rundt dette.

Få med deg dette ettermiddagsmøtet på The Thief kommende torsdag.  Det er gratis for HSMAI-medlemmer å delta

Du kan melde deg på her.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Toppfoto: Kristiane Blomquist.