HSMAIs Palma de Mallorca-eventer nærmer seg

Forberedelsene til HSMAI-begivenhetene i Palma de Mallorca, fra 9. til 11. april, er i god gjenge. Eventene arrangeres sammen med HFTPs HITEC Europe-konferanse og messe, og HSMAI Region Europe-sjef Ingunn Hofseth oppfordrer norske aktører til å bli med.

– Ledere i reiselivsbransjen som vil vite mer om såkalte revenue-strategier og distribusjon, så vel som markedsføring og reiselivsteknologi og mer, bør sørge for at de ikke går glipp av denne unike muligheten, sier hun.

I løpet av de tre dagene arrangementene finner sted, kommer HSMAI til å være vertskap for følgende events, skreddersydd for nettopp ledere innen bransjen (du kan selvsagt velge å være med bare én dag eller flere):

  1. Curate (9. april), som er et såkalt HSMAI Executive Insights Forum, og en enestående mulighet til å utveksle kompetanse med kolleger innen aktuelle emner og trender, og som vil gi verdifull innsikt som kan bidra til at deltagerne og deres arbeidsplasser kan ta føringen i spørsmål som er, og kommer til å bli, avgjørende for bransjen.
  2. ROC & DOC (10. april) er Europas fremste arena for de siste nyhetene og trendene innen inntektsoptimalisering, digital markedsføring og distribusjon.
  3. Think Tank (11. april), arrangert i samarbeid mellom HSMAI og HFTP, for CMO-er (eller andre med det ledende markedsførings-ansvar) og CIO-er. Temaet blir “The Strategic Integration of Marketing and Technologies”.
  4. CRME (11. april), sertifisering for CRME, som er forkortelse for Certified Revenue Management Executive. Jo mer du vet og kan bevise at du vet, jo større ROI du kan gi arbeidsplassen, jo bedre kan du bidra til å bedre bunnlinjen, desto bedre kan du posisjonere deg i den fag disiplinen.

Spanias fremste reiselivs-hub

– Deltagerne vil også få anledning til å besøke HFTPS HITEC Europe, som tar plass nøyaktig samme sted, forklarer Ingunn Hofseth, under henvisning til den samlokaliserte konferansen og messen, i regi av den langvarige HSMAI-partneren HFTP. Og alt sammen foregår på Meliá Palma Bay og Palau de Congressos.

Palma er den spanske hovedstaden for reiselivsbransjen. Her finner du de største hotell-konsernenes hovedkontorer, som Meliá, Barcelo, Iberostad, Riu og Pineiro, for å nevne noen. I tillegg finner vi naturligvis en mengde mindre grupper og uavhengige hoteller i byen.

Med tanke på logistikk har Mallorca Spanias tredje største flyplass, etter Barcelona og Madrid, med mengder av direkte flyvninger til og fra hele Europa, spesielt med lavprisselskaper.

For mer informasjon, se her.

Mer om HFTPs HITEC på www.hftp.org/hitec/europe/

Foto: HSMAI og HFTPs store vårbegivenhet finner sted i Palma de Mallorca mellom 9. og 11. april i år.