Fulle hus på Grand Hotel under HSMAI Dagen

Godt over 100 deltakere fra næring og kunder var med oss på HSMAI Dagen som fant sted i Oslo torsdag denne uken. 

Det faglige programmet holdt høyt nivå og en kombinasjon av diskusjoner fra scenen og presentasjoner gjorde dette til en variert og svært nyttig ettermiddag. Vi var innom temaer som sammenheng mellom trender innenfor flytrafikk og beleggsprosent i hotellnæringen, digital markedsstrategi, revenue management og salgsstrategi innenfor Meeting & Events. 

Dette har tradisjonelt vært en konferanse for næringen. HSMAI Advisory board for innkjøpere har imidlertid sett behov for å komme i dialog med næringen om temaer som opptar dem så denne gangen inviterte vi også inn kunder til å delta. 

Medlemmer i HSMAI Advisory board for innkjøpere fikk presentert noen av de sakene de jobber med og dette ble godt mottatt av næringen som også er invitert inn i denne gruppen.  Nå skal vi jobbe videre med å finne gode løsninger. som kan forenkle- og gjøre innkjøpsprosessene mer effektive og oversiktlige. 

Du kan laste ned presentasjonene her.

Her finner du programmet fra i går.