HSMAI informerer

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere

Håper du har hatt en fin sommer.

Det er en rar tid for mange av oss og vi har siden i mars arrangert en rekke digitale aktiviteter med stor oppslutning.

Det er mye spennende i vente fra oss 🙂

Den 14. og 15. september skal vi møte HSMAI Norge Advisory Board for kjøpere. Vi skal møtes på Sundvolden Hotel. Vi ser frem til å tenke høyt sammen med disse kjøperne med tanke på den kommende Møte- og Eventbørsen og mange andre ting vi har under planlegging som involverer kundene.

Den 15. september inviterer vi derfor til et digitalt frokostmøte (på norsk) hvor noen av oss og kjøperne vil dele informasjon og invitere til dialog fra kl 10.00 – 11.00. Mer informasjon og en egen invitasjon vil bli sendt deg. Hold av tiden.

Klikk her for vårt europeiske newsletter med 7 viktige punkter som jeg håper du finner interessant. Ta gjerne kontakt med oss.

Ha en fin weekend

Ingunn Hofseth