‘Nye’ Radisson Blu Hotel Oulu åpner 3. september 2020 – Skal bli Finlands beste hotell

Related Post

Etter en omfattende totalrenovering gjenåpner landemerket Radisson Blu Hotel Oulu i Nord-Finland sine dører 3. september 2020. For å bli det beste hotellet i Finland, satser Radisson Blu Hotel Oulu på personlig service og panoramautsikt.  

«Du trenger ikke å være en superkjendis for å få spesialbehandling hos oss. Hver eneste gjest er den viktigste gjesten for oss og vi gjør vårt ytterste for at våre gjester skal merke forskjellen når de besøker oss”, sier Tarja Karvola, General Manager for Radisson Blu Hotel Oulu.

De siste årene har Oulu blitt et forretningsknutepunkt og byen har blitt verdensberømt takket være de nye teknologiselskapene.

”Oulu har i dag noen av de mest interessante selskapene i Finland, noe som har gitt byen internasjonal oppmerksomhet. Byens hotelltilbud har ligget etter i denne utviklingen, men nå kan vi stolt ønske gjester velkommen til et hotell med et internasjonalt nivå. Vi gjør vårt ytterste for at dette ikke bare skal være det beste hotellet i byen, men også det beste hotellet i hele Finland, sier Tarja Karvola.

Posted in Ukategorisert