6.Sans kjøper Balder Film

6.Sans etablerer nytt selskap innen filmproduksjon

– Våre kunders behov er i stor endring og deres krav til kreativitet, digital kommunikasjon og totalleveranser ser bare ut til å øke. Vi gleder oss over å bli en enn mer komplett og konkurransedyktig totalleverandør med formidling av levende bilder inhouse, sier Lars Öberg som er leder av 6.Sans Gruppen

– 6.Sans gjør denne satsingen for å styrke oss innenfor digitale konferanser, webinarer og øvrig filmproduksjon. Jeg kan ikke tenke meg en bedre julegave i dette annerledes-året enn nye energiske medarbeidere som tilfører kunnskap som våre kunder kommer til å ha stor glede av, avslutter Öberg.

Christian Løken

Christian Løken har siden 2005 drevet Balder Film både som eier og daglig leder. Han er utdannet innen film and TV fra Queensland College of Art i Australia og har jobbet i filmbransjen i over 15 år, med en rekke reklamefilmer, tv-serier og filmer. Han har produsert filmer for blant annet Vinmonopolet, Helsedirektoratet, Medietilsynet, Møller-gruppen, Redd Barna, Nordea, Gjensidige og Varner gruppen.

«Det er en meget spennende reise som nå Balder Film og 6.Sans skal ut på» sier en begeistrert Christian Løken.

«6.Sans har bl.a med sine to hovedeiere Tron Ivar Mathisen og Per Morten Bergh vist stort engasjement for at vi skulle få til denne løsningen og jeg mener at vi passer meget godt sammen for å skape kreative og effektive løsninger for både nye og gamle kunder» avslutter Christian.

Navnet på det nye selskapet blir 6.Sans Balder Film der Christian trer inn som daglig leder.

Selskapet skal eies 50/50 av 6.Sans og Balder Film.

Toppfoto: Lars Öberg, Administrerende Direktør, 6.Sans