DigiTech Norway

DigiTech Norway
An HSMAI Marketing and Traveltech Exchange

Clarion Hotel Oslo
Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo
27. april 2022 

Etter nesten to år med en lang og vanskelig tid for vår bransje er det endelig tid til å samles igjen på den måten vi var vant til før pandemien. Møte hverandre ansikt til ansikt!

Tirsdag 26. og onsdag 27. april vil HSMAI nok en gang bringe hotellnæringen/reiselivet sammen i Oslo med Møte og Eventbørsen og HSMAI Norway Awards. For første gang er vi stolte av å være vertskap for DigiTech Norway, An HSMAI Marketing and Traveltech Exchange. Dette i forbindelse med disse to veletablerte og populære arrangementene. HSMAI Europe har vært vertskap for Møte og Eventbørsen hvert år siden 1994 og dette har blitt en av de mest populære reiselivs arrangementene i løpet året. Her har hotellkjeder, individuelle hoteller, destinasjonsselskaper og konferanse leverandører muligheten til direkte å møte konferanse kjøpere fra bedriftsmarkedet. Vi har 35 utstillerplasser tilgjengelig, hvorav 31 er allerede solgt.

DigiTech Norway finner sted onsdag 27. april som er dagen etter Møte og Eventbørsen og HSMAI Norway Awards. Vi inviterer et eksklusivt utvalg av Travel Tech-leverandører til å delta på dette arrangementet der du vil møte relevante beslutningstakere fra hotell- og reisebransjen. Inkludert i prisen er også deltagelse på HSMAI Norway Awards-middagen på kvelden tirsdag 26. april, noe som gir store nettverksmuligheter.

Hva er DigiTech Norway?

Hva er DigiTech Norway?
DigiTech Norway er en ny heldags konferanse i regi av HSMAI med fokus på salg, markedsføring og digitale trender og ideer for hotell og reisebransjen. Målet er å samle nasjonale kommersielle bransjefolk fra hotell- og reisebransjen for å møte nasjonale og internasjonale selskaper. Konferansen skal gi inspirasjon, utveksle muligheter samt styrke deres kompetanse innen de ulike kommersielle disiplinene som markedsføring, salg, revenue optimalisering, sosiale medier og mer. Du bør være med!
Så hold av onsdag 27. april.

Hvis du ønsker å bli med oss som utstiller, anbefaler vi at du melder deg på så snart som mulig ved å kontakte Knut Lie på postbox@hsmai.eu. Vær oppmerksom på at registreringen er bindende.